Click here for Myspace Layouts

Wednesday, March 21, 2012

my new life as a student(again!)

quite a long time juga gua xjenguk2 umah gua yang ni... jangan kan blog,pesbuk gua pon xterjenguk... hahahaha gila! so skang ni gua da jadi full time student (again) kat uitm shah alam... anybody over there? tegur2 la gua... gua lak jenis jalan menonong jek... hahahhaha tapi tolong jangan tepuk bahu gua,kang gua tepuk lu habis2...

gua amek (ces! dapat ok) BBA(Hons) in retailing... jangan wat muka pelik... gua tau lu orang da wat muka pelik, retailling? wth?! ok2, korunk tau mydin? tesco? giant? hah! lebih kurang r, tp bukan gua nak keje dengan dorunk tp gua nak jadik cam dorunk... amcam? gempak? kahkahkah

macam yang sedia maklum,gua rempit sejati jadi mama bekalkan gua suzuki swift kesayangan... eh! xla,swift la sangat switch ada la... VS125 jek... tau? scooter la sayang2 sekalian... aish! scooter 2 da bersama dengan gua dari mula2 gua dapat L smpai r umo gua da 23tahon ni... since form 4 klo xsilap... kira r senirik bape tahon scooter 2 berbakti dengan gua... kental xkental r jiwa gua ni...

perlu ke gua cite gua dok mana? xpayah r nti korunk datang ajak dating lak... mak malu nyah! hahahaha apsal gedik sgt gua mlm ni? eeeee gelis! hhahahahha
tapi yangpasti jiwa kental cam gua mang xkan jejakkan kaki ke kolej r... mesti mau dduk luar juga... baru rock! (rock r sgt,mtor gear pon terkial2 nak bawa)

k fine! sebab korunk da desak,gua bgthu gak,gua dok kat ken rimba, jalan padang jawa... dah! jangan dok gelak guling2 cakap gua dok dengan monyet dgn rimau... KEN RIMBA bukan KEM RIMBA... gua sipak laju2 kang tau r...

dah r nti gua cite balik kejadian2 paling bengong gua dengan member2 gua alami selama 3 minggu menapak kat cni... next entry tau,... tunggu...

p/s:  i think theres a lot of typing error la... hahahahaha


xoxo 

terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO