Click here for Myspace Layouts

Monday, October 10, 2011

habis suda....!

9 October 2011... tarikh keramat yang amat menyedihkan... tarikh ni adlah tarikh pper terakhir aku dgn bdak2 klas D1BM1116A... tarikh ni juga tarikh yang membuatkan aku rasa cam nak nanges sebab bila berakhirnya pper terakhir ni maknanya berakhirlah kehidupan aku as a diploma student kt UiTM Machang tercinta ni...

even aku benci gila sebab dpt kat cni tp aku rasa bersyukur sgt2 sb aku xdiletak kan kat bdr2 besa... terletaknya aku kat cni membuatkan aku kenal mereka2 ni... (update pasni gua ltak gbr... line tenet cam bengong r)

aku da 3 taon da dok kelntan ni... tp 1 pe pon ku xley nak ckp kelntan language... ssah gak r sb ko slh sbut je org ktwa... bnci dowh! idgham dia kna btul weyh... kang kecek supo siam maluusssss r... gua anak jati melayu dowh!

yang paling aku suka skali, before pper last 2 aku n da rest dak2 klas g bercuti kat sweet beach resort,tok bali... nanti gua update pixca di sana bersma entry gua yg len erk? k r... gua nak kemas ni mlm ni berangkat pulang ke perak... adios alllllll


XOXO

terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO