Click here for Myspace Layouts

Saturday, April 23, 2011

penentu hidup....

lebih kurang r tajuk nih... nak tau knp? sb aku lam keadaan xtentu arah sama da nak pilih transport or international Business as my subject 4 my next semester... siyes weyh... lam 22 taon ku hidop kat bumi Allah yg maha indah ni, ku xpenah wat keputusan sendri... sumenye org yg wat kan... dr lahir lg... kua2 je ku xder choice nak pilih nama pe... terus je dpt nma NUR IZZATI... korunk ley pilih ke? hebat r sapew ley pilih tu... cian aku... xdapat nak pilih... uuwaaaa... 

aku masuk uitm ni pon mama ku yg pilihkan course pe... aaarrhhh!!!! mencik!

then skang umo da 22 taon... ooops! termengaku... hahahahaha msti plik kan knp ku ckp cam2/ sb aku xpenah nak mengaku umo sendiri dr dulu lagi... klo org tnya bapew umo aku, msti aku akan krangkan setahun num 2... xtau kenapa.. huhuhuhu eh! melalut lak... 

sape nak tolong pilihkan subject ni... ermmm aaaaaaa gila!!!! sanagt2 gila!!!! mencik!!!!
camne ni? nak tnya PA ke? satgi dia banyak ngepek je dr bagi cadangan... bukan aku xtau PA aku 2... ish! byk tol masalah sem ni... dgn tuan umah nak duit sewa utk sem dpan seblom 30 ariblan ni.. weyh! ko ingat mak ayah aku 2 keje cop duit je ke? even nama aku dekat2 dgn gabenor bank negara 2 tapi aku bukan banyak ngat duit... oh! xberperikemanusiaan langsung! 

tapi satu je yg aku harap xder sapew ley masuk campur dengan pilihan yang aku pilih ni... calon suami aku nantila... sapew pon dia nanti da whole family kena terima dia... tapi xderk r ku amik org yg teruk jadi suami aku sebab aku pon tau r benda2 ni... tiba2 lak rasa cam nak kawen... huhuhuhuhuhu gatal!

da r... nak study... btw, im in final mood... wish me luck erk 4 my final even paper hR cam ampeh je rasa... erh! nite2 alll...............

terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

Sunday, April 10, 2011

kL triippp... weee~~~

aiiiii sume... huhuhuuhu lama gila xkemas rumah ni... tgk sawang 2... eeeee bapak byk! hahahahaha eh jap! sejak bila ku tlis dgn gya2 yg gedik ni??? hahahahaha xley blah! 

straight forwad pat! ingt xtrip kemeren ku aritu? xingt? meh g cni... ari ni ku nak cite sal trip 2 kL lak... actually trip ni mang byk gila halangan smpai kan ku sdri ckp yg ku xmo g sb xdap ati sgt.... tp akhirnya ku g gak sb yg ktip duit 50hengget 2 wat muka mtak penerajang jewk dr dri ini yg amat lembut... ceh! koyas!

nak citew cmne erk? kowunk pon tau kan yg ku ni xpdai nak citew ngat... cmni r... bi gmbar yg cite kan sumenya... ok x? nti ku plus 2 r ket2 cite dr gbr 2... jap erk... huhuhuhuhu


ni kat bukit aman... huhuhuhuhu xwat jahat r tp tido kat hostel dia jew la... korunk ingat ku kena tgkap ke? ish! jaat! ni masa kitorunk kene tunggu dak2 laki ni bermake up... de r lam 1 jam lebih... ampeh kan? amng ampeh sgt2... ni half of da gurls lam kelas & ku r satu2nya yg free hair... huhuhuhuhu xpew... b myself! kat bawah ni gbr guys... jap erkkk

tadaaaa... xensem pon... ooops!


nampak x gambar atas ni? sory gelap ket sb ku edit kai picnik je ni & gambar ni bluurrr ket r syg... ni mase benti kat r&r genting sempah... korunk nampak xyg wat tgn cam tunjuk kuat 2? hah! dia ni r mamat yg wat muka mta penerajang dr ku 2... erhhhh bajet hebat... wek! Ermmm lg satu de nampak x yg kai kmja wane cerah 2? (xley nak describe da true color... tp buka buta wane tau rabun jewk!) 

dia ni lect kami as pengiring tp dia r yg byk wat pangai cam ttuuuuttt... tau x yg kami2 ni tido kat bukit aman tp dia sdap2 jew tido kat umah dia... dengan dtg lmbat msa kat Bursa Malaysia... malu tau xkami2 kat budak2 UiTM Shah Alam. mane nak letak muka comey ni???? ish! 
ni lak gbr kat lam auditorium kat bursa malaysia... best gila kat cni tp 1 jew yg cam xley blah... nak tau? huhuhuhuhu ku xfaham pon pew yg dia ckp even ku faham dia cakap in english 2... hahahahahaa mengong x? lantak la... masa kat cni r mamat yg kai kemeja cerah 2 datang lambat... errrhhhh!!!!! mencik!

ni lak kat pusat sains negara... masa ni de dinos alive exhibition kat sana... best sgt2... last ku g msa darjah 6... skang umo ku da 22 taon... lma kan? hahahahaha siyes cakap mang best... dpt tengok dinos2 ni gerak2...
 
tp de kat 1 tmpat 2,msa 2 tinggal ku dengan Yana je berdua lam 2... ku ckp kat nak g tengok dalam2 lagi, smpai 1 point 2, meremang bulu roma ku ni... kitorunk pon pew lagi CABUUUTTT r... sewam dowh! berlari2 kat dalam 2, padahal dia da tulis da PLEASE WALK, DONT RUN... gila r klo lam takot 2 ley walk lagi... eeeeee... bygkan dgn kai baju kurung ku men lari2... hahahaha seb bek xkai kasut gedik ku 2.. klo x,ley tersungkur tau x...

ni lak gbr kat tesco mutiara damansara... napak x aku? huhuhuhu 2 yg hjung skali 2... yg satu2 nye free hair... 2 r aku... huhuhuhuhuu masa ni jam da menunjukkan kol 10 lbih2 da... penat gila tau x... sb sari suntuk kua xrehat mana2... tuka baju pon lam bas jew ni... sb? de r mamat 2 xmo benti kat mesjid... cam bengong jewk... seb bek ku xtrun bas kau singlet je 2... ish! benci! huh! sangat2 mencik tau...

ni lak gambar aku masa kat times square... ni ku jumpa balik member uitm mache yg fast track deg kat melaka... huhuhuhuhuhuhu wendu dowh dgn dia... eh! jap... kenal xyang mana satu ni? yg kai baju kuning 2... huhuhuhu

ok... ends story... nak kua g mam jap... see yaaaaaa... 

terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO