Click here for Myspace Layouts

Sunday, March 6, 2011

guinea-pig... will come!!!!!

aku dew bda baru nak dibela.... klo org len nak sgt be;la hamster tp ku nak guinea pig... ku gilakan menatang ni since ku tgk citew bedtime story... bila ku tgk Bugsy dgn matanya yang besar 2, ku pon da jerit2 da kat umah "nak bugsy! bak bugsy!" cuma seb bek xkna lepuk dgn mama ku jewk sb terjerit2 cam berok... erhhhh


Go to fullsize image
ni r bugsy... tgk mata dia...

amacam? terpesona x? jgn jerit2! nanti mama kowunk lepuk kowunk lak... apple xbesalah dear... huhuhu ni r antara sb knapa apple gilakan guinea pig nih... tp kan dlm gila2 nak bela 2 kan, xtau napew ati ni was2 lak... blh bela mentang comey nih? sb nma dia pig... ermmmm dia ni dew kna mengena kew dgn pig 2? erk~~~
huhuhuhuhu

Go to fullsize image hope pungut dgn my future guinea pig will b like dis... luv each others... comey kan? huhuhuhu errhhh!!!!!
really crazy bout dis cutey... aaaaaaaa nak satuuuu!!!!!!!!!!!!

Go to fullsize image
aloolololololo comeynya dia.... huhuhuhuhu
pasni nak cri hukum bela mentang ni lak... watch out!!!!

terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

Tuesday, March 1, 2011

my best moment... luv it!

huhuhuhuhu... ku de benda nak tulis tp xtau nak tulis camne sb tgh banyak sangat2 idea lam pale otak yg geliga nih... nak citew sal trip 2 cH aritu... rsanya citew bersama2 pixca is much better dr ku cite bodo2 camtu jew kan? k... start dgn pixca of my rombongan cik kiah...

kanak2 riang yg baru turun dari bas...

miss da moment here... ni gbr kat MARDI... actually ku da salu da g cni dgn family aku tp still have a joy here even ku da tau sgt selok belok kat cni... mama ckp aku ni cam xpnh g kemeren jewk pdahal da penah dok cni 8 thun... kat cni r ku kna daki bukit g kat ladang stoberi... till now ku still musykil... pew motif naik ats tgi2 2 tp byk gila stoberi farm yg kitorunk g... erhhh!!!!!!!!! stress ku camnih...

next is my pixca kat Big Red Strawberry Farm... kat cni mang best gila tau sb kowunk2 ley petik buah stoberi 2 sendiri... tp kna byr r... mna de benda kat dunia ni yang free... nak tencing pon kena byar r... mula2,kowunk kena byr bekas dia rm1 jewk... pas2 g r petik buah 2... ku tgk buah2 dia, sume besa2 n juicy2... ermmmm yummmy!

kowunk kna petik minimum dia 1 kg.. 1kg = rm5 jewk... berbaloi gak r... tp ku g petik sdri sb malas.. huhuhu ku cuma nak order jewk,bagi diut.. huhuhu tp lam byk2 benda ku cma missshhh kat Strawberry Chocolate Fondue jewk... ermmmm dap... jap erk nak tunjuk gbr pew yg ku mkn...


ni la yg aku mkn...de eskrem goreng,choc fondue n strawberry sundae... oops! jgn lupa air mineral... cian dia..

malas da nak citew... tgk gbr jewla... ermmmmm kowunk jeles2 tau... huhuhuhu


operasi mencelup stroberi ke dalam choc


operasi memasukkan stroberi kedalam mulut dan ke perut...

amcam??? terliur x? hahahahhaa g r tpt ni... masuk free jewk... tp makan bayar r...
jumpa lain waktu... good nite!

terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO