Click here for Myspace Layouts

Saturday, February 26, 2011

gambar yang xbapew nak lucah tp....

sedang ku berjalan-jalang fbwalking td, ku terkjut dgn 1 pixca nih(bkn 1 tp byk actually)... gilew kot! mne xnye,dak skola tp da wat bda camni... ku expect dowunk ni dak pas spm. kemaruk nak tinggalkan skola kowt. ku wat entry ni bkn nak bg traffic pon blog ni sb ku cma dew 3 followers jewk. ku xcam blog incik zack yg banyak gilew followers dia... ku cma concerned jewk dgn pangai dak2 skang... ok! ku admit yg ku msa skola dlu jadik dak nerd, msuk U bru ku mengganas ciket2... tp ku gnas pon xderk r smpai nak wat camnih... ku tau dorunk tgh ap abis skola tp dorunk xpk kowt apa akn jadik di masa akhir nti... and ku adlah slh sotunk yg menyesal dgn pew yg ku wat msa skola dlu... ckp byk pown xgna kan? bek ku tnjuk pixca ni kat kowunk...

sat erk...

ok!

this is it...


pixca yg ni ok lg.. jap ku nak tunjuk kat kowunk 1 more pixca... yg ni mesti kowunk terkjut gla pig kan?


amcam? tekejut x? hahahahaha mmg gila pig r dak yg bka suar 2... klo saes mantap xpew tp ni da cam bdak bru snat jerk btuk dia.. ceh! bangga r 2 dia tnjuk bda 2 kat org...
da r ku pon mlas da nak ckp byk... kowunk da besa kowunk pk r sdri...
assalamualaikum....
terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

Friday, February 11, 2011

appl3 h0n3y....: baju nak kai g cameron highlands

appl3 h0n3y....: baju nak kai g cameron highlands: "penat berround2 kat tesco kB 2 akhirnya ku berkenan kat 1 baju ni... actually ku xkenan kat 1 baju ni tp ku kenan kat sume baju2 kat tesco 2..."
terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

baju nak kai g cameron highlands

penat berround2 kat tesco kB 2 akhirnya ku berkenan kat 1 baju ni... actually ku xkenan kat 1 baju ni tp ku kenan kat sume baju2 kat tesco 2... sb cntik ngat sumenye hrga bg ku kra orait r... kowunk msti ingt gempak kan bju ku 2? mang gempak abis r klo nak wak g kemeren 2.. sb dorunk ckp bju kna SAHSIAH RUPA DIRI (bese r UiTM kan?) tp kami2 salu sgt SAHSIAH LUPA DIRI (bese r dak2 UiTM kan?) hahahaha
jap erk nak tnjuk kat kowunk my baju nih...

pas pnat edit td...


maka......


jadila......


tadaaaaa



sorry rege n saes terpaksa di blurr kan... huhuhu sb nti kowunk jeles

amcam? gempak x? kowunk ingt ku bli baju pew? singlet jerk... hahahaha msti ingt ku gila sb g kemeren kai singlet jerk... tp ADA AKU KESAH????? jnji aku selesa suda...
tpkan, baju ni mmenuhi kew sahsiah lupa rupa diri erk? aargghh!!! perseran kan.. wek! xkira nak kai gak... bkn de pok gad pon..

ni klo incik abas tgk kumkai baju nih musti dia beristigfar kan? dia 2 alim ngat... pandang pompuan yg free hair nih cam dosa besa bg dia lak.. haish! next time bla ku da snap pixca dia curi2 ku post entry sal dia lak erk? huhuhuhu

got to go.. papai....
terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

berjalang-jalang

Hari ni ku kua g jenjalang-jalang kat kb bermotifkan membeli baju untuk ke kemeren helen... pegi lam kol 2 lbh2 bersama2 dgn cik eqa, cik izuana n mek tin... dorunk amik lambat lak 2... errhhhh... penat tgu tau... dlm penat tgu 2 pon smpat gak r snap bebape pixca untuk tontonan aku jerk.. wek! tp ku nak share ckit sama kowunk2.. huhuhuhu

muka cam ampeh r nih
muka cam pew jerk... mama salu ckp "bajet comey ngat r 2 wat mka cam2" anak mama ni mang comey r... hahahaha ni de lgi pixca... actually ku suka klassified pixca2 ni as a GEWDIX PIXCA... hahahaha


amacam?? gewdix x? bg ku ni da comey da nih... huhuhuhuhu
pas abis jerk sbap pixca,trus cik eqa dtg bersam2 dgn rombongan nya... huhuhuhuhu
n ku pon got to go gak r... penat r... nti ku post bju yg ku bli kat tesco erk? papaiii

terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

Thursday, February 10, 2011

Menghitung hari.....

entry ni xde kene mengena pon dengan lagu kris dayanti 2 erk... entry ni berkaitan dengan penghitungan hari aku untuk ke cameron highlands... woot! woot!
huhuhuhu klo orang nak kate ku ni JAKUN ke BATAK ke, 2 aku pnya suka r sbab DIS IS MY BLOG!  di ulangi DIS IS MY BLOG! di ulangi... DIS IS... (xpyah ngade2 r).... ni adlah kli pertma aku n dak klass akn arrangekan segala2nya...

tp dlm keseronokan kami2 ni pon ada gak kesedihan dia...

  • salah seorg dak klas tlh membcorkan rahasia kami2 ni kat group yg lg B. 

miss kata kami kna bersaing... yeeahaaaa1!!!! slh 1 group jerk yang blh pegi... so kna wat proposal 2 btul2 r... tp dgn mlut celuparnya dia, dia tlh bgthu groupB... msa kami2 pdg muka dia, dia dgn selamber jerk ckp... " sapo dok ghajin g kemeren angkak tange r... eleh! takak kemeren aku salu g US"
weyh faiz!!! ko dgn ko pnya US 2 blh blah r weyh!!!!!

  • makcik marina telah memarahi kami2.... 
makcik marina, kami2 ni dak skola university yg duit kami2 ni dr ptptpu ptptn jerk... 2 sb kami nak murah2 jerk.. tau xknp? sb kitorunk tnya xley mrah kew? mkn n tpt tgl... kowunk tau dia jwb pew? "korunk nak murah mkn sayur jela!!!"
errhhhh makcik marina, tunggu r bila sy kya nti... sy akn bli makcik marina pnya resort dgn makcik2 skali.

bykkan kami2 pnya hlangan? xpew... benda2 ni akn jadikan kami2 ni kuat dan sihat! oh yeeaahhh!!!!
 ku gembira, sentiasa,
 badan ku sihat dan kuat, hoooreeyy!!!
dah2... hang toksah nak melalut lak...

tgn ku pon da lenguh ni... ntikan entry yg selnjutnyaa erk? huhuhu
terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO