Click here for Myspace Layouts

Wednesday, August 25, 2010

tucen...

pagi2, buka jerk kelopak mata nih lyn lappy... ermmm 2 je r... dgn gg xgsok, muka xcuci.. pew nak jadi dgn ank  dara ni...
sdng ku berjln2 membaca blog org, ku tertrik dgn 1 entry nih... dia citer sal tucen dia... sory r plik ket ku sbut makhluk bulu2 nih... dr dlu lg ku pgil bda ni tucen... ku xley pgil kucing... eja bley tp nk sebut bapak payah...

back 2 da topic... camni citew dia... dulu masa tucen aku branak, dia suka beranak kembar 3... aku lak ckup 3 org adik badik.. ckup sorg 1... sume tucen ni de tnda htam kat dahi... huhuhuhu Pat-sb de 4 ttik kat dhi, Put-sb xderk ttik kat dhi, last Pit-yg ni ku lpa sb pew... mama ku ckup angin bla dia tau nma kcing ni Pit.. mama dgn senang atinya sound kami "korunk ingt kucg 2 mat pit ke??? cer bbuh nma elok skit!" huhuhu kami wat no hen je r.. mrh r.. xhran pon...

di pendekkan citew... da 1 bln dia dok dgn kami, put dgn pat tlh menunjukkan tda2 yg ku sdri pon xtau knp.. ku ni lak de 1 peel yg smpai skang xley ilang... ku suka suap tucen mnum kai sudu... hahahaha even skang umo ku da 21,tucen kat umah 2 mang cam nak mati ku suap air kat dia... pat ni aku pnya... so dgn pnuh ksh syg ku bncuhkn susu nk bg dia mnum... ku suapkan.. adek2 ku yg lain tgk ku dia kta aku gila.. de ke ptot... da puas ku suapkan, dia still xmo mnum gak.. tertutup rpt mlt dia... lemah jerk bdn dia...

then, ku ltak dia kat meja lua... selang 2 jam pas2 adek ku yg bgsu jerit... "alooooonngggg....." aku rsa cam nak bg penerajang jerk kat dia.. da r maghrib2 jrit nma org kna sorok dgn antu kopek tau la... ku g kt dia... msa 2 ku tgk Pat kuakn air dr mlt dia... ku da gelbah da... ku cba pgang tgkuk dia... xderk nadi da... OMG! Pat mati........

adik2 ku ckp aku bnuh Pat.... cedey wooo ditduh membnuh... tp ku xsengajala... ciyes... Pat... kitew xsengja nk bnuh Pat.... sorry... kitew tgk Pat lemh kitew pon suapknla susu kt Pat... klo Pat baca bda nih... kitew nk Pat tau yg litew syg Pat sgt.... love u Pat....
terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

Tuesday, August 24, 2010

berbuka puasa dgn arak???

mesti korunk terkjut dgn entry kat ats ni kan? tp inila hakikat yg telah terjdi pda hari ini...
xtau apsal rajin gila ari ni nak g beli paper kat roti impit 2... da bli kna r baca.. kan? klo x wat pew bazir duit beli? tol x?? huhuhu
terus ke topic.. mepek jerk taunya...
aku agk tetejut gak r dgn tjuk kat pper utusan ari ni... de ke ptot dorunk buka poce dgn arak.. patot x? msti r x.. bda 2 kan da sah2 haram...

citenye camnih... de 1 pub kat bukit bintang nih, dia wat pakej bufet ramadhan.. (pub wat pakuj bufet ramadhan??? xplik ke???) korunk2 mesti geleng pale kan? mesti punya... lama ku baca bda 2..  ku baca ulang2 kali tau.. then ku wat analysis sdri.. org asek kta dunia akhir zaman jerk... muak da aku dgr bda nih... nak tau pew analysis aku? jwpan dia sb tpt 2 kat bukit bintang.. pas2 kat dlm pub.. pew punya bangang r org 2 g buka poce kat pub.. g r mamak kew.. wlopon kita xtau kehalalan dia tp jgn r g pub sb da terang2 da bda tu haram.. bodoh tol...

aku ni bukannya baik sgt pown.. ku admit yg ku ni jaat... da r xkai tdung.. xttup aurat 2.. tp xderk r smpai nak mnum arak... fyi aku xwane kan rambut aku pown sbnya ayah aku xbagi... dia kata klo kamu xmau pakai tudung pon tp tolong r jgn nak wanekan rambut 2... kamu ingt cantek sgt? da mcm org utan da dgn wane cam oren2 2.. huhuhu along sayang ayah...

back 2 da topic..
korunk xrasa kew dorunk yg mnum arak ni bangang??? dlm byk2 air kat mesia nih arak gak dorunk mnum... klo tingin sgt nak mnum arak 2.. teguk jerk ROOTBEER... hahaha murah pon murah.. klo ko g beli pown org xngate r... hahaha siyes weyh... xderk sapew yg akan ngata.. 







xpon klo nak yg same wane mnum jerk air epal yg f&n 2.. kan wane dia same.. siap de buih2 lahi.. huhuhuhu






cam ampeh jerk.. da r.. got to go.. papi... jpa kat lain msa dgn lain topic...
k selamat menjalani ibadah poce dgn penuh keimanan

terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

Monday, August 23, 2010

menangislaaaa....

aku xtau knp ari nih sebak jerk rasa hti ni...
tetiba jerk ku tingat kat mak ku kat kg... da r 2 bln ku xblik umah...
mama kta "dr kamu blik baik duit 2 kmu wat belnja" mama xrdu along ke??? miss u so much...
sedey xterhingga rsanya nih...
jeles tgk mber2 ku blh bka pose kat umah dgn family... aku??? xley... bila weekend xley blik dorg da bsing2.. aku ni yg xley blik dr mla dftar ari 2 xbsg2 pon... xkn ku nak nangis kot dpn dorg??? pk r psal kami nih...

td ku de terbca dr 1 blog nih... tjuk citew dia surt dr ank mak yg nkal...
actually ku da pnh bca da bda ni msa ku bka myspace mber ku.. ku ingtkan bla bca 4 da 2nd time ku xnanges.. tp sekeras2 hati ku ni... ku nanges lg... xthn kowt dgn ayt dia... ku xmau jadi cam dia bila mak kta da xderk bru nak ingt ksh2 yg lalu... pas2 ku tingat lak kat mber facebook ku nih.. msa 2 ku post status yg lg 2 mgu nak balik umah jpa family.. pas2 dia kuakan ayt.. klo xsmpat blik camne??? ku bkn nak sgt sambut rya ni... ku cma nak jpa family aku jerk... aku sedih sgt bla dia ckp cam2... ku de prasaan r woi!!! bg ku rya ke x.. sama jerk janji ku blh balik jpa mak ayh ku kat umah... 2 je yg ku hrp ku ley wat... ku hrp sgt ku smpat jpa mak dgn ayah ku... bia pon ku xrpt dgn ayh ku, tp ku ttp gak rdu ayh ku... along rdukan ayah... nak nak cium tgn ayah... along nak peluk ayah.. tp syg... kita xpnh wat cam2... knp along xley wat cam2 dgn ayah??? knp??? along benci keadaan mcm ni..

along nak jadi cam org lain ley gurau2 dgn ayah dia.. tp knp kita mcm ni??? ayah tau x... masa along wish fathers day kat ayah 2.. ayah reply  "tq sb ingat"... ayah tau xmsa 2 along nanges sb ayah reply msg cam2... along terharu sgt2... along gembira sgt2... 9 september ni bday ayah.. along nak kita smbut kita berlima je.. xmau dgn org lain... along syg ayah... along nak blikan kek utk ayah.. along nak cium pipi ayah lagi mcm msa along kecik2 dlu.. yg dlm gbr msa kita dok kat cameron dlu.. along rdu sgt2 saat2 mcm 2... along tgk gbr msa along kecik... ayah pegang tgn along... along nanges... sb along tau ayah da xley pgang da tgn along cam2... ayaaahhhhh.....along rdu sgt kat ayah... tiap kli ckp lam fon... kita xpnh berbual mesra cam along ckp dgn mama... kita xpnh ketawa sama2...

ayaaahhhh.... along harap sgt ayah yg akn jadi wali along... ayah yg akan nikahkan along nti... ayah yg pegang tgn pengantin leleaki 2 nti... Ya Allah... kau makbulkan la doa hambu ini... along nak ayah yg wat semua 2... along nak ayah tgk along kat ats pelmin 2... along nak ayah tgk cucu ayah nanti...
terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

Thursday, August 19, 2010

muka ku da keras da....

tajuk 2 mang cam cipan sb ku nsdri pon xderk tjuk yg sesuai dgn keadaan ku skrg sb ku bru jerk bgun pagi nih... hahaha

citenye camni... baru2 nih ku kna serangan charlie di kwasan yg ku rsa mang ptot ku ltak hazard line.. hahahaha sb? kna kat muka kot! aset dowh! kat mlut lak 2.. camne nih? korg bygkan r, smpaikan ku nak senyum pon perit.. ku ni da r jnis mnusia yg byk ckp.. (ustazah ku ckp, klo byk ckp, byk dosa... hahahaha lntakla).. korg ley bygkan x klo org yg byk ckp, tetiba xley nak berckp? hahahaha cam ley jdik gila tau x... seb bek roomate ku nih jnis yg memahami... dia ttp gak ckp dgn ku wlopon dia tau ku xley nak ckp.. tenks ida!!!...

korg kenal charlie x? atau nma english dia rove beetle (dapkn nma dia) mmm nak tgk gbr dia?

jap erk ku nak g cri jap..

saba tau... saba deh...

ni r charlie yg ku mksudkan 2... pe mcm? takot x? bda ni npak jerk comey tp mak aiii!!! serangan dia mang menakjubkan... salu ku kna kat kaki jerk.. kat c2 mang ku wat xtau je r sb kaki sapew nak tgk kn? kat mka ni yg wat ku malu gila nak kua umah tau.. korg bygkan la 1st day ku kai ubat, ku kua blik kjap nak g tencing, housemate ku jrit sb tgk cam ku ni antu.. agk ampeh! mencik!!! smpai ati diorg.. trus ku xkua blik da pas2.. pastu semlm ku g bazar, abg 2 pdang mka ku semcm jerk tau... apsal? mcm pdang alien jerk.. msa 2 ku xkai pon ubt 2... sb klo ku kai ubt ley wat sume org lari dr ku r.. ampeh tol!

saba je r.. nak wat camne.. roomate ku kta ni r dugaan time poce nih.. Allah tau ku kuat hdapi dgaan nih wlopon npak xkuat sb ku bkn jnis yg cpt meraung klo pe2 jdik.. cth? de skali tket bas ku xderk.. msa 2 nak blik hritu gak.. tp ku xderk r nanges2 cam mber ku 2.. ku cool jerk smpai ku call yana ckp kat dia ku nak tmpang umah dia sehari dua then ley r ku g lepak kat lata yg dia ckp bes 2.. hehehehe ku call mama ckp tket xderk.. mama rsau tp ku wat no hen jerk.. hahahaha

aik? hahahaha lari tjuk.. ku mang suka bercerita .. sb 2 klo korg tgk tjuk ku 2 len mcm jerk dgn pe yg ku tlis jgn terkjut tau sb ku mang camni.. hahahaa
terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

dugaan...

sedang menaip di blog... housemate blik seblah tlh msk sesuatu yg membuatkan ku rsa lpar dowh!!! woi!!! blik kta ni de lbnag r weyh!!! ko ingt sume org ke g klas skang nih???? tlg r wey!!!! ku tau r ko xpose tp jgn r seksa jiwa dan raga ku ni weyh!!!! tlglaaaa.... dugaan dugaan.. sabr je r...
terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO

Wednesday, August 18, 2010

hahaha

ni bkn 1st time tlis blog.. b4 dis i juz wrote on frenster jerk... sonok de blog sdri kan? ley share in4 dgn org rmai.. pe yg bes sgt erk smpai rmai gla yg glakan blog nih?
apple honey... dap kan nma 2?

apple...dulu msa skola rdah de sorg ni pgil ku apple.. sbnya? sb ku ska bwa apple g skola.. smpaikan air pon jus apple.. dulu aku gla sgt dgn apple.. ku tau apple yg camne gebu n keras.. ku ska yg keras.. xska yg gebu eventhough ku ni gebu.. hahahahaha dsebabkan dia majority pgil ku apple.. tp syg... nma 2 berthan kat skola rdah jerk.. msuk skola menengah ku kai nma btul ku sbnya ku skola len.. xsma dgn dia...






honey... xtau knp plh nma nih.. tb2 jerk kua idea nak nma ni.. tp sweet kan nma ni? lgipon ku kn sesweet honey... hhahahaha agk perasan kan? hehehe alh! klo bkn kta yg pji dri kta sapew lg kan?
terima kaseh singgah! comment2 laa.... XOXO